Politiek

Grote Fuck de Koning-dag Fuck de Koning-uploadwedstrijd

06-05-2015 13:43

 
Het is vandaag de eerste officiële Fuck de Koning-dag. Met deze dag (vanaf heden een jaarlijkse traditie op de zesde mei) vieren wij dat 70 jaar na onze bevrijding van de dictatuur de dictators van het OM in hun ivoren torens het volk alsnog ferm onderdrukken door de vrijheid van meningsuiting voor iedereen gelijk te stellen behalve voor het democratisch verkozen koningshuis, want de Oranjes worden nou eenmaal meer gekwetst dan gewone burgers. Ofzoiets.

Om deze heuglijke dag te vieren hebben wij voor jullie een heuse wedstrijd bedacht: zend uw ‘FUCK DE KONING’ filmpje of selfie in. Wij zullen de inzendingen publiceren en een beslist afhankelijke jury zal uit alle inzendingen een winnaar kiezen.

De prijzen:

Hoofdprijs – Een veroordeling voor ‘majesteitsschennis’ door een onafhankelijke rechter die recht spreekt onder het staatsieportret van onze koning en koningin.

Eerste prijs – Volstrekt genegeerd worden door de immer koningshuiskritische NOS.

Tweede prijs – Een lintje.

Troostprijs – Een dagje naaktsauna met Koningshuiskenner Johan Vlemmix.

 

Hoe het werkt:

Film jezelf. Zeg ‘FUCK HET KONINGSHUIS’.

Load het up naar YouTube.

Stuur ons de link of drop de link in de comments. Of stuur ons het complete bestand.

Selfies zijn ook welkom, zolang je gezicht maar duidelijk zichtbaar is en je een ‘FUCK DE KONING’ tekst in beeld laat zien.

Het gaat er tenslotte om dat je staat voor het recht op beledigen voor iedereen (of helemaal niemand) dus niet voor iedereen behalve één familie uitgezonderd.

 

START!