Hersenschudding voor Fred Teeven na auto-ongeluk

02-04-2015 09:41

Draaideurpoliticus Fred Teeven is gisteren gewond geraakt bij een auto-ongeluk in Wassenaar. De gewezen staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en inmiddels huis-tuin-en-keukenkamerlid voor de VVD cruisde in de Peugeot van zijn vrouw over de N44 ter hoogte van landgoed De Horsten. De bestuurder van een Audi A6 die voor hem reed trapte op de rem, met een botsing als gevolg.

Bloedvlek

Getuigen zagen later een bloedvlek op de ruit. Bij de botsing waren in totaal drie auto’s betrokken. Teeven, die aangaf erg misselijk te zijn, werd daarop met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Hersenschudding

VVD-woordvoerder Peter Valstar bevestigt tegen ThePostOnline dat Teeven inderdaad betrokken is geweest bij het ongeluk. “Hij ligt thuis op bed met een hersenschudding. Het gaat al met al redelijk goed met hem, als je de beelden van de auto ziet dan is hij er nog goed vanaf gekomen. We zullen van dag tot dag bekijken hoe het met hem gaat, maar Fred kennende loopt hij hier volgende week weer rond. Die houd je niet zomaar tegen. Voor verdere informatie over het ongeluk moet je bij de politie zijn.”

Update 12.55 – Er is fotomateriaal opgedoken van de plek des onheils. Voor de foto’s van de gehavende wagen van Teeven klikt u HIER.