Politiek

Mensen met een mening – woensdageditie

04-03-2015 19:30

“Daar sta je dan met je antifascisme. Te laat geboren voor het echte werk, voor altijd een baby die door de geschiedenis in de watten is gelegd. Historisch gezien waren de boomers al softies voordat de sociale academie bestond. Zij speelden de oorlog, zij speelden de verzetsman, zij speelden de revolutie, en konden niet anders dan de wereld in een speeltuin veranderen. Waarmee zij vanzelf de spot opriepen van volwassen geesten als Jan Blokker, die zich afvroeg of hij wel links genoeg was.”

Babyboomer Dirk Jan van Baar legt het begrip babyboomers uit in de Volkskrant.

Joey van den Berg, voetballer van SC Heerenveen, vertelt in de VI hoe hij zichzelf oppept voor een wedstrijd. Het verklaart direct het hoge aantal kaarten van de middenvelder.

 

“Ik heb onvoldoende vertrouwen dat ik de juiste persoon ben om het belang van ADO Den Haag optimaal te dienen gezien de vele onzekerheden die er zijn ontstaan na de overname van de club en de wijze waarop de nieuwe eigenaar ADO Den Haag wil besturen vanuit China met een beperkt zeggenschap van de algemeen directeur.”

Maarten Fontein legt uit waarom hij zijn functie bij ADO Den Haag neerlegt.

 

“Het is niet de eerste keer, want ze stond ook al twee keer naakt in Playboy. Het begint nu toch wel een beetje op te vallen. Je gaat wel héél graag uit de kleren, Lieke. Als er iemand met een camera staat, dan hangt je pantalon al op je enkels. Er zijn heel veel vrouwen die ik wel eens in haar blote bips zou willen zien, maar van jou heb ik langzamerhand geen idee meer hoe je eruitziet met kleren aan.

Alex Oosterveen, DJ bij Radio Veronica, reageert op het nieuws dat Lieke van Lexmond andermaal uit de kleren gaat.

 

“PowNews vind ik het ergste wat er ooit op de buis is geweest. Dat was walgelijk doen om het walgelijk doen. Er zat geen enkele gedachte achter. Volslagen onintelligent gemaakte kleuter-tv. Duidelijker kan ik niet zijn, toch?”

Acteur Dirk Zeelenberg duidt het PowNews in de Mikro Gids.

 

“Als ik op een straat loop moet ik in het midden van de tegel lopen en alles wat ik doe bereken ik met 7. Tijdens de show schrijf ik ook heel vaak 7 op mijn draaiboek. Ik ben wel blij dat het 7 is en niet 428!”

RTL Boulevard-presentator Winston Gerschtanowitz lijdt aan een dwangneurose.