Opinie

Haatzaaien en demoniseren met GroenLinks (2)

10-01-2015 17:24

Het is net moslimterreur, dat haatzaaien, demoniseren en looprichten op Geenstijl, Wilders en Annabel Naninga door GroenLinks-leden. Was het eerst GroenLinks Midden-Drenthe die de schuld van moslimhaat in de schoenen van Wilders & Nanninga schoof, nu is het de eindredacteur van een GroenLinks-magazine dat demoniseren en haatzaaien als onderdeel ziet van een sociale en fatsoenlijke eerlijke duurzame samenleving. 

 

gl1

 

Deze rancuneuze GroenLinkser heeft gelukkig een sterk argument voor zijn weerzinwekkende asociale, anti-GroenLinkse ophitserij: ‘Geenstijl doet het ook, dus dan mag ik het ook!’. Een jij-bak! ‘Hij begon juf!’

 

gl2 twitterbio

 

Oh ironie: dit GroenLinks-lid is eindredacteur van het GroenLinks-magazine De Linker Wang. Een tijdschrift van de beweging De Linker Wang die, zo melden ze op hun website, ‘bijeenkomsten over religie, politiek en samenleving organiseert en de religiewerkgroep is van GroenLinks’. En, zoals de christelijke term ‘de linker wang’ al suggereert, staat deze GroenLinks-werkgroep voor ‘gerechtigheid, vrede, compassie en heelheid van de schepping’.

‘Compassie’. Het staat er echt!

Nu weet u dus hoe dat er in de praktijk uitziet als GroenLinksers die geloven in ‘gerechtigheid’, ‘vrede’ en ‘compassie’ iemand de linker wang toekeren: ze gaan vredig haatzaaien en demoniseren, want ‘de ander doet dat tenslotte ook’. Anderen de maat nemen omdat ze een onderbuik hebben maar zelf je onderbuik als diarree op twitter leegspuiten, dat is dus ‘compassie’.

Maareh…is dit niet juist het tegenovergestelde van iemand de linker wang toekeren? Is ‘zij doen het ook dus ik mag het ook’ niet juist ‘kwaad met kwaad’ vergelden? Het ‘oog om oog, tand om tand’ principe? Precies waar Jezus, die van de linker wang, zo tegen ten strijde trok.

GroenLinks en hypocrisie. Je verwacht het gewoon niet.

Wellicht een ideetje voor de Linker Wang-lezers om vandaag nog hun abonnement op te zeggen? U wordt namelijk keihard voorgelogen: ze geloven bij die werkgroep helemaal niet in zaken als ‘vrede’ en ‘gerechtigheid’! Maar juist in ‘oog om oog, tand om tand’ en ‘kwaad met kwaad vergelden’!

Je zou wat dat betreft haast zeggen dat een partij als de PVV een stuk beter bij dit soort GroenLinksers past.