Politiek

Mensen met een mening – woensdageditie

17-12-2014 19:24

“Ik heb deze week mijn ‘deadline’ overleefd”

Eerder dit jaar had Thé Lau dankzij keelkanker met uitzaaingen in zijn longen nog maar een paar maanden te leven. Vanavond is zijn eerder opgenomen afscheidsconcert op televisie. Thé kijkt ook.

 

“Oh wat erg! De perfectionist die jinx’t is kennelijk nog steeds in de game. Why God, why?! Braintje, beter bekend als Gerrit-Jan Mulder (39), heeft vandaag tegen beter weten in toch zijn nieuwe videoclip ‘Rock’ gedropt”

De redactie van Bogue gunt Brainpower zijn views, maar was een nieuw werk nu écht nodig?

 

Ton Elias had even geen zin in discussie en zet direct de hakken in het zand na een vraag van @lammert

 

“Wij willen aan bedrijven laten zien dat wij geen vage kunstenaars zijn die maar een beetje komen aankliederen. Dus werken wij extra hard om onszelf te bewijzen.”

Aan het woord is Linda van der Vleuten, die samen met Bruce Tsai-Meu-Chong kunstplatform Opperclaes in Rotterdam runt. Zij blijken hun overhemden ook in Rotterdam te kopen: met de mouwen al opgerold.

 

“Onvolledig, onzorgvuldig en onjuist.”

De Amerikaanse jurist Michael Garcia constateert dat de FIFA zijn rapport over corruptie niet goed samenvat en stapt woest op.

 

“Ik ga erover en zij niet.”

Minister Opstelten vat kort samen wie er over legale wietteelt beslist.

 

“Of licht zo meedogenloos kan zijn op televisie? Ja, als het licht niet goed is. We hebben een tijdje gehad dat er een koud licht-periode was. Toen zagen we er allemaal terminaal uit.”

Sven Kockelmann verklaart op Radio1 waarom Yolanthe er zo beroerd uitzag bij RTL Late Night.