Opinie

Na slopen hagelslagontbijt nu ook snoep bij kassa gesloopt

11-11-2014 13:24

Hagelslag, het mág gewoon niet meer. Want hagelslag is heel slecht voor kindertjes die opgroeien in een rubberentegelmaatschappij, vanaf hun vierde een helmplicht hebben ook tijdens het lopen en zitten, en derhalve al dood neervallen als ze een boterhammetje hagelslag eten tijdens een of ander gesubsidieerd politiek-correct schoolontbijt dat vooral tot doel heeft bestuurders (M/V) en de Oranjes in het voetlicht te zetten.

Daarom was er geen brood met hagelslag (en pindakaas) bij het Koningsontbijt want een drammende minderheid onder aanvoering van het Voedingscentrum, een landelijk bekend betuttelcentrum dat als doel heeft zoveel mogelijk lol en genot uit mensen hun leven te persen, had dit via gedram, ellebogenwerk en aanhoudend lobbygejammer in achterkamertjes voor elkaar gekregen.

Betuttelsucces

Dat betuttelsucces smaakte uiteraard naar brood met hagelslag meer. Eenmaal geproefd van de Macht der Drammende Minderheid wilde het Voedingscentrum in haar streven naar wereldbetuttelingsheerschappij niet zomaar stoppen maar doorstoten. Dus moeten nu de snoeprekken bij kassa’s van pompstations er aan geloven.

Die zijn heel gevaarlijk hoor, die snoeprekken! Daar ligt snoep in en snoep is net als hagelslag: levensgevaarlijk. En vooral: een genotsmiddel. FOEI! Genot! #ongepast #walgelijk #schande

U denkt nu: ‘Maar mensen bij pompstations zijn toch meestal mensen met een rijbewijs dus 18 jaar en ouder en die kunnen makkelijk voor zichzelf denken?’.
Fail!

Imbeciel volk

Volgens de beroepsbetuttelaars kunnen mensen helemáál niét voor zichzelf denken. Mensen zijn imbecielen, slachtoffers, sukkels en dwazen. Mensen (het volk) denken alleen dat ze zelf kunnen denken maar in werkelijkheid hebben ze een dwingende sturende hand nodig (de elite) voor de betere begeleiding in vrijwel alle keuzes die ze moeten maken in het leven maar die ze niet zelf kunnen maken in het algemeen en bij het uitkiezen van voedsel in het bijzonder.

Vindt althans het Voedingcentrum. En helaas is het Voedingscentrum niet bepaald de enige betuttelingsorganisatie die dat vindt. (Zie ook: media, publieke omroep, religies (allemaal), UvA-studenten & UvA-promovendi, lezers van nrc.next & De Correspondent, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, GroenLinks, het kabinet, behalve natuurlijk de VVD want dat is een liberale partij en die zou betutteling juist nooit toestaan en D66.)

Veganistische cupcakes

Daarom moeten liefst vandaag nog de rekken met chocorepen, mintsnoepjes, droprollen, sterk spul keelpastilles, zoete chemische felgekleurde snoepjes en zakjes autodrop weg bij de pompstations.

Het beste worden die rekken vervangen door een soort van mini rollende keukens met experimentele veganistische cupcakes en instant hippe koffiebarretjes met biologische meergranenkoeken en rauw voedsel dragende bonzaiboompjes.

Heus. Het is voor uw eigen bestwil.

Verbod op alles

Zoals ook het verbod op hagelslag voor uw eigen bestwil is. En het verbod op vuurwerk. En het aankomende verbod op oliebollen. En het verbod op Zwarte Piet. En de verplichte meatless monday. En de winkelsluitingstijden. En het verbod op staand drinken op een Amsterdams terras. En het verbod op anders denken. En het verbod op voldoende geld mogen lenen voor een startershypotheek. En het verbod op een wc alleen voor jongens en voor meisjes dus niet voor ‘kinderen met genderproblemen’ (lol). En het verbod op drinken onder de 16 18. En het verbod op roken in de kroeg. En het verbod op xtc testen op party’s. En het verbod op de toon van het debat. En het verbod op humor in het algemeen en satire in het bijzonder. En het verbod op het opschrijven van feiten in nieuwsartikelen. En het verbod op problemen benoemen. En het verbod op geld verdienen. En het verbod op succes. En het verbod op ondernemen zonder personeel. En het verbod op innovatie in de journalistiek en media.

En het verbod op vrijwel álles wat een vrije burger nog geen 20 jaar geleden wel mocht maar nu ineens beslist niet meer.

Zegeltjes bij?

Twitteren over dit artikel doet u met de hashtag: #ophef

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door onze belangenloze belangenbehartigers.