Politiek

Mensen met een mening – dinsdageditie

21-10-2014 19:18

“Onze vrijwilligers zien het ook niet zitten. Als we ineens met andere kleuren Pieten mee zouden doen, zouden 43 van de 45 Pieten überhaupt niet meer deel willen nemen aan de intocht.”

In Diemen, nabij Amsterdam, blijven de Pieten gewoon zwart, laat de organisatie weten.

 

“Dan kleed ik liever Linda de Mol uit. Wat ik van haar wil weten? Ik zou willen vragen of ze zichzelf sexy vindt. Ik wel, hoor”

Tim Hofman laat in Veronica Magazine weten liever Linda de Mol aan tafel te zien bij Spuiten en Slikken dan Máxima.

 


De eerste #ongepast roeper meldde zich al na een half uurtje!

 

“Het Nederlandse omroepbestel is de verzuilde polder in essentie. Overleg volgt op overleg, er wordt gelobbyd bij het leven en omroepverenigingen deinsden er in het verleden ook niet voor terug om openlijk politieke macht uit te oefenen. Zo adviseerde de voorzitter van de KRO vlak voor de verkiezingen in 2010 zijn leden per brief om geen PVV of GroenLinks te stemmen, omdat beide partijen de omroepverenigingen wilden opheffen.”

Femke Halsema voorspelt op De Correspondent dat het omroepbestel niet gaat veranderen.

 

Paul de Leeuw weet de dood van Seth Gaaikema feilloos op zichzelf te betrekken.

 

“Dat de start van de kwalificatiereeks teleurstellend is, spreekt voor zich. Het belangrijkste is dat we ons nu eensgezind focussen op de kwalificatiewedstrijden die er nog voor ons liggen”

Guus Hiddink gooit er wat clichés uit, zoals het een goed voetbaltrainer betaamt.

 

“De trainer van FC Utrecht en de speler zelf geven aan dat er sprake is van hands, maar de scheidsrechter blijft glashard ontkennen. Ongelofelijk”

FC Dordrecht kreeg klop van FC Utrecht en daar is naar zeggen van de coach van de Schapenkoppen eigenlijk niemand het mee eens.