Politiek

Mensen met een mening – vrijdageditite

26-09-2014 17:57

“Een forse tegenvaller: het boek over Ahmed Marcouch bleek al geschreven. De ‘politieke biografie’ verscheen begin dit jaar in partjes op ThePostOnline (TPO). En dat potdomme nog geheel gratis ook.”

Bouwewijn Geels beoordeelt ThePostOnline in Villamedia vandaag. Een site die meer biedt dan je zou denken. Hoewel er volgens hem nog wel het een en ander aan schort krijgen de dames en heren er toch een voldoende. Voor vlijt zelfs een 9. (“Het betere bikkelen”)

 

“De komende 5 jaar gaat het defensiebudget dus niet 230 miljoen, maar ca. 1,4 miljard euro omlaag. Zelfs een altijd breedlachende minister van Defensie kan daar bij haar NAVO-baas niet mee aankomen. Dan wordt het huis of vergaderzaaltje echt te klein.”

De extra investering in defensie is vooral een kwestie van het betere boekhouden, constateert luitenant-generaal b.d. Peter Striek bij de Volkskrant.

 

“Het mooiste moment was tijdens de finale, toen Dennis en ik wisten wie er had gewonnen. We keken elkaar aan, dat was zo emotioneel.”

Nicolette Kluijver vertelt over haar avonturen als presentatrice van Expeditie Robinson.

 

“Ik ben doorgeslagen in mijn behoefte aan erkenning. Ik heb lang gedacht dat het iets betekende om BN’er te zijn, maar niets is zo vergankelijk als televisieroem”

Bart Chabot vat het allemaal eens samen, voor BuzzE.

 

“Bezorgd om zich heen kijkend loopt een NS conducteur tussen de reizigers door die in en uitstappen op het station in Tilburg. De angst begint toe te nemen, vooral op treinstations.”

De PVV wil militairen inzetten op stations. De Telegraaf slaat aan het duiden van een willekeurige foto bij het artikel hierover.

 

 

Dit is slechts één tweet uit het arsenaal aan LOL-berichten die de rapper vandaag op het web slingerde.

“Ik ga ff geld uitdelen. Opdat er maar veel bijstandsmoeders gratis krijgen waar ik voor moet werken.”

Ebru Umar baalt dat ze geen moeder is. En geen gratis geld krijgt van andermans belastingen. Op Facebook.

“Allemaal leuk en aardig, maar het ging om een spits.”

Willem van Hanegem hekelt op karakteristieke wijze het aankoopbeleid van Feyenoord, waar men een wagonlading aan spelers kocht, maar waar men vergeten is een scorende speler te kopen.