Politiek

Mensen met een mening – donderdageditie

18-09-2014 19:26

“De Hema dient zich tot haar kerntaken te beperken.”

Telegraaf-columnist Rob Hoogland is woedend op de HEMA over de nieuwe ingezette lijn. Met name de aankondiging dat de rookworst biologisch wordt stuit hem tegen de borst.

 

Ook KPNwebcare stapt wel eens met het verkeerde been uit bed, ondervond Alex Klusman.  

 

“Het is een echte Bauerplaat. Laat de titel je niet misleiden, want het is echt een hardcore Bauerplaat. Het is een gezellig lied. Het is een leuk lied. Als je het één keer hebt gehoord dan krijg je het NIET MEER UIT JE SYSTEEM. Dus nog een paar nachtjes slapen, dan is het RATATADADADATIJD.”

Frans Bauer kondigt middels een verticaal opgenomen filmpje de komst van zijn nieuwe single aan, zo ontdekte E. van den Berg van PowNed.  

 

“Ik denk dat wij met onze poppenkast en theater vaker de essentie raken dan die mensen die daar serieus staan te zijn”

Jan Roos legt aan Wouke van Scherrenburg uit waarom Pownews relevantere journalistiek maak dan reguliere media. In Pauw.  

 

“Denken dat je het Kwaad altijd kunt doorgronden, is typisch een preoccupatie van dit tijdsgewricht.”

Elma Drayer doorgrondt het tijdsgewricht in Trouw.  

 

“Tegen mijn spelers zeg ik altijd dat ze van de sfeer moeten genieten”, zei De Boer op de website van zijn werkgever. “Van die opgestoken vingers en van alles dat je krijgt toegewenst. Ik genoot daarvan als speler. Voor mij was het een extra stimulans”

Ajax-trainer Frank de Boer vertelt hoe hij zijn spelers voorbereid op de kraker tegen Feyenoord in de Rotterdamse Kuip.

 

VVD Kamerlid Ton Elias is weinig ingenomen met Pownews op het Binnenhof.

 

“Maar de meest actuele stoorzender is de erfenis van Thatcher, enerzijds patroonheilige van het Vrije Westen, zij aan zij met Amerika, anderzijds echo van nationale kleingeestigheid, die in Edinburgh een unieke politieke unie van driehonderd jaar oud onderuit kan halen. Zomaar, omdat het kan en de hoofdstedelijke elites even niet hebben opgelet.”

Dirk-Jan van Baar duidt in de Volkskrant de grote aantallen “yes” stemmers in Schotland.