Politiek

Mensen met een mening – woensdageditie

17-09-2014 20:26

“De PvdA is een ontzettend betrouwbare partij. Samsom speelt geen politieke spelletjes. Dat kan ie niet eens. Hij heeft het één keer geprobeerd. Toen kwam ie aanlopen met zo’n blik… hij had ook een bord mee kunnen nemen met daarop heel groot: spelletje. Ik zei: hé, Diederik, jij komt een spelletje spelen.”

Mark Rutte legt in een interview in de Volkskrant pijnlijk vast waarom de coalitie in stand blijft: Diederik Samsom heeft zo’n integere kop dat Mark ‘m altijd direct door heeft. De onderhandelingen over de begroting zullen enorm spannend geweest zijn.

 

“Ik knokte me in de basis van Bayern München, ik voelde me kind aan huis. Toen Van Gaal kwam, begon het te stinken”

Martín Demichelis, voetballer van Bayern Munchen, was niet blij met de komst van trainer Louis van Gaal.

 

“Toen de vraag binnenkwam of ik mee wilde werken hoefde ik geen moment te twijfelen, dit is toch de ultieme droom! Vroeger was ik al een groot fan van Donald Duck. Nu kan ik aan mijn kinderen deze editie laten zien waar papa in staat, dat is echt geweldig! Zo blijkt maar dat ik met hard werk en veel doorzettingsvermogen het, naast internationale optredens, nu zelfs tot in Duckstad heb kunnen schoppen! En dat voorbeeld geef ik zo ook aan mijn kinderen door.”

Ferry Corsten wordt deze week in de Donald Duck omgedoopt tot Curry Worsten en is daarmee in zijn nopjes. (BuzzE)

 

“Het is wel een dingetje. Ik ben er wel voorzichtig in. Ik ken mijn plek. Ik ben gewoon een comedian en presentator. Zingen vind ik leuk, maar het is niet zo dat ik denk: Jan Smit, kijk uit, je hebt een concurrent erbij.”

Jandino Aspiraat werkt aan een zangcarrière en gaat een album uitbrengen.

 

“Ik vind het niet kunnen als nietsvermoedende mensen in de maling genomen worden. Vorig jaar maakte Zimra Geurts bijvoorbeeld een nieuwsitem voor Geenstijl. Ze ging met cameraploeg naar een winkelcentrum en vroeg passanten naar hun eerste reactie op het overlijden vanGordon. Sowieso al ongepast. De meesten schrokken zich rot, maar je mag als programmamaker onder geen beding de macht van de camera misbruiken.”

Airen Mylene (wie?!) haalt uit naar Zimra Geurts

 

“Groot-Brittannië is nog steeds een klassenmaatschappij en in Schotland is er van oudsher vooral een brede onderklasse. Het snoeiharde afbraakbeleid ten tijde van Thatcher verklaart de diepgewortelde afkeer van de Tories die in Schotland leeft.”

Het is niet zo gek dat Schotten in grote getale “Yes” zullen gaan stemmen, verklaart Marcel Besslink in de Volkskrant.

 

“Boer Tom had drie jaar lang een relatie met Ayla. Maar ze voelde zich eenzaam op de boerderij.”

Jan Uriot (Privé) leest de Privé (TMG) voor in Vandaag in Beeld (Telegraaf.nl).

 

“Voor mensen met een andere afkomst, die wel hier zijn geboren en getogen, blijft het leven toch anders dan voor iemand die elke middag om vier uur een kopje thee kreeg van zijn moeder.”

Noraly Beyer legt uit waarom zij het jammer vindt dat ze geen gekleurde opvolger heeft gekregen bij de NOS.