Politiek

Vice-voorzitter Comité Herstel van Vertrouwen: ‘Goed dat Joan Rivers dood is’

05-09-2014 11:08

Mohammed Ghay, secretaris en vice-voorzitter van Comité Herstel van Vertrouwen, is blij dat grappenmaakster Joan Rivers is overleden. Op zijn Facebook account wenst de Marokkaanse activist de joodse presentatrice een pijnlijke dood toe.  “Joan Rivers needs to die a painfull death. Oh no she already did! Karma is a bitch!

Grand lady van comedy

De Amerikaanse grand lady van de comedy verdiende een pijnlijk einde omdat ze zelf in een eerder interview had gezegd dat Palestijnen het verdiende om gedood te worden, meent Ghay.

ghay

Anti-Joodse opmerkingen

Opvallend. Ghay is lid van het Actiecomite Herstel Vertrouwen en zet zich in om ethnische profilering bij politieoptredens tegen te gaan. Hij is al detweede vertegenwoordiger van dit comité dat anti-Joodse opmerkingen maakt. Vorige week werd ambtenaar Yasmina Haifi uit haar functie ontheven nadat ze tweette dat ISIS een ‘vooropgezet plan was van Zionisten om Islam bewust zwart te maken.’

De vrouw die zich onder meer bezighield met aannemen van medewerkers voor justitie werd ontslagen en de toegang ontzegd tot het ministerie.

Update 12.36 Mohammed Ghay heeft inmiddels via de mail gereageerd op bovenstaande: “Rivers heeft gezegd dat alle Palestijnen de dood verdienen en dat het terecht is dat ze door Israël worden vermoord. Ze keurde een maand geleden de genocide goed. Karma is een bitch. Ze heeft na deze uitspraken (op video) weken in coma gelegen en is inmiddels overleden. En ja, dat voelt aan als gerechtigheid.”

Lees ook:
‘ISIS-ambtenaar’ Haifi mag Justitie-gebouwen niet meer binnen

studioschilderswijk2