Politiek

Mensen met een mening – donderdageditie

14-08-2014 19:27

“Dat mag niet. Het is een gepasseerd station. Justitie heeft gezegd dat hij nergens interviews mag doen, dus dat gaat niet gebeuren, nee.”

Twan Huys zal geen poging doen om Volkert van der Graaf bij College Tour te inviteren, om de doodeenvoudige reden dat de moordenaar van Pim Fortuyn niet met de media mag praten. Prinses Beatrix kan mogelijk wel een uitnodiging verwachten, zo zegt de presentator.

 

“Ik hoef echt niet meer terug op die televisie, hoor, ik ben geen Henny Huisman. Ik heb niets tegen Henny, hoor, het is een schat van een man, maar hij is doodongelukkig omdat hij niet meer op televisie is. Dat heb ik dus helemaal niet.”

Hans van der Togt is géén Henny Huisman.

 

“Waarschijnlijk ziet de PvdA in de brede kritiek op Isabella een complot van de zionisten.”

PVV-leider Geert Wilders doet zijn naam als Koning van de Pakkende Oneliner weer eens eer aan.

 

“Van dit soort termen nemen wij natuurlijk afstand. We gaan ook helemaal niet undercover, we spreken liever van ‘mystery guests”

Nicky Jansen van Avans Hogescholen distantieert zich van ShockBlog GeenStijl, dat het betaald inzetten van ‘lokstudenten’ eerder vergeleek met NSB-praktijken.

 

“Dave heeft tussen het kammen van zijn haar en het epileren van zijn wenkbrauwen door tijd gevonden om aangifte te doen tegen de familie van de bestolen deerne vanwege SMAAD en LASTER.”

PowNed-redacteur E. van den Berg zit boven op de zaak Roelvink.

 

“In die tijd moest minstens de helft van de subsidie naar lokale en regionale projecten gaan. We kregen 8 miljoen euro, en die moest ook worden uitgegeven. Omdat er niet voldoende geschikte projecten waren, zijn er ook minder vernieuwende projecten doorgekomen. Dat is achteraf gezien geen goede keuze geweest.”

Rick van Dijk, operationeel directeur van het Stimuleringsfonds voor de Pers in NRC Handelsblad over hoe er in 2010 met uw belastinggeld werd omgegaan.

 

“Als dreigen met verkrachting een teken van kalifaat is, is GeenStijl het ISIS-hoofdkwartier.”

Asha ten Broeke duidt de situatie in de Haagse Schilderswijk. Op Twitter.