Politiek

Mensen met een mening – donderdageditie

10-07-2014 19:27

“Normaal reageer ik dus nooit op dit soort onzin, maar even voor de duidelijkheid, als ik een tattoo wil zetten is dat ten eerste mijn eigen keus,en ik weet dat er het woordje ‘allah’ in voorkomt (heel mooi juist) mijn opa heet ‘Abdelallah’ en die is vorige maand overleden..dus heb ik zijn naam laten tatoeĆ«ren . Voor een ieder die zich nu bezig houdt met of ik wel of niet in de hel terecht kom, let aub vooral op jezelf en oordeel nooit over een ander. Hoe lief je advies ook bedoeld is , ik bepaal nog altijd zelf wat ik doe en voel me door een tattoo niet ineens een minder goeie moslim. Zoooo , dat moest er even uit . Fijne dag en geniet van de ramadan”

Rapper Yes-R reageert op zijn Facebookpagina op de kritiek die hij kreeg na het zetten van een tatoeage.

 

“Ik had erop gerekend dat we met een grotere groep zouden wegkomen. Vier renners is niet zo veel en zeker niet met de gedachte dat de wind een rol kon gaan spelen. Maar al met al was het was toch een gave dag.”

De Nederlandse wielrenner Tom Leezer doet voor het eerst mee aan de Tour de France. Hij zat in een kopgroep die op tijd werd ingerekend, maar meedoen lijkt belangrijker dan winnen. (ANP)

 

“We bleven niet rustig, we hebben niet goed op Marcel gelet”, mopperde hij. “We hebben het verneukt voor hem. Dit was niet goed.”

Nog meer quotes uit de Tour de France. Roy Curvers hoopte dat zijn teamgenoot Marcel Kittel voor de vierde keer de massasprint zou winnen, maar het liep anders.

 

“Ik heb een soort van APK-keuring gehad. Alles is bijna onder controle. Waarschijnlijk moet ik straks wat medicijnen slikken, maar het komt wel goed”

Erica Terpstra werd maandag opgenomen in het ziekenhuis met een hoge bloeddruk en hartklachten. Inmiddels maakt zij het weer aardig, zo laat zij weten.

 

“Het is maar een spelletje. Het is maar een spelletje. Het is maar een spelletje. Het is maar een spelletje. Het is maar een spelletje. FUCK!”

Tennisser Raemon Sluiter is nog niet over de Nederlaag tegen Argentiniƫ heen.