Politiek

Mensen met een mening – dinsdageditie

01-07-2014 19:23

“Ik ben tevreden. Ook down under. Ik heb nooit klachten gehad. Wel complimenten. Als het pijn doet bij een vrouw, is dat toch eigenlijk een compliment voor de man?”

Dave Roelvink, de zoon van Dries, is tevreden met zichzelf, zijn penis incluis. (VIVA)

 

“Vrienden verklaren me voor gek, maar ik vind ze prachtig. Ik heb drie meisjes gehad met siliconen. De vorm is mooier dan bij echte borsten. Echte borsten zijn wel iets zachter, maar als ik moet kiezen, ga ik toch voor de mooiste vorm.”

Andermaal Dave Roelvink (VIVA)

 

“Wat Clinton mogelijk heeft gemaakt, is een toespraak. Een heel bijzondere toespraak, zou je denken, gezien de gage. [..]
Niets is minder waar. Bekijk de hoogtepunten van Clintons speech terug, en je moet concluderen dat hij vooral uitblinkt in het torenhoog opstapelen van vage algemeenheden.”

Bart Smout maakt in De Volkskrant gehakt van de gedachte dat een toespraak van een oud-president nu eenmaal veel kost, maar ook veel oplevert. Achmea betaalde 4 ton om de oud-president te laten spreken.

 

“Het enige wat deze app bereikt, is dat hij vooroordelen over criminele allochtonen bevestigt. Hij pretendeert zonder mening wat cijfers te presenteren, maar in feite doet hij precies wat Pieter Klein Wilders verweet in zijn brief: hij beoordeelt mensen op hun afkomst.”

‘Geert, ga je schamen”, schreef adjunct-hoofdredacteur van RTL Nieuws Pieter Klein in een open brief aan Wilders na het ‘minder, minder’-incident. NRC Next-redacteur Floor Rusman hekelt nu de app van datzelfde RTL Nieuws waarmee je de herkomst van verdachten in jouw gemeente kunt bekijken.

 

“De pakkans van het malafide Oostblok-tuig moet omhoog.(-) Haal hun schimmige bestelbussen door de shredder. (-) Zet ze op water en brood.”

PVV-Kamerlid Dion Graus over illegale puppy-transporten uit Oost-Europa tijdens het Vragenuurtje. Staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma stelt dat de overheid wel degelijk stevig optreedt tegen malafide hondenhandelaren. De malafide puppyhandel bloeit in Zuid-Nederland, schreef de Telegraaf vorige week.

 

“Ik vind dat Luis Suárez karakter en moed heeft getoond door zijn fout toe te geven. Hij is een geweldige speler, dat weet iedereen, maar op dit moment staat hij onder contract bij Liverpool.”

Andoni Zubizarreta, technisch directeur van FC Barcelona, voedt de geruchtenmachine door in het openbaar zijn bewondering voor Luis Suárez uit te spreken. Het is een publiek geheim dat zowel FC Barcelona als Real Madrid zich graag zouden versterken met de Uruguayaan. Zijn recentelijke gedrag lijkt daar weinig invloed op te hebben. (ANP)