Politiek

Wilders: Het is tijd voor repressie van Marokkaans tuig

09-04-2013 19:02

“Het is tijd voor repressie van Marokkaans tuig. Het is tijd voor de aanpak van de grootste ziekte die ons land de afgelopen eeuw heeft gekend, de islam.” Dat schrijft PVV-leider Geert Wilders dinsdagavond in een opiniestuk op ThePostOnline. Wilders en zijn fractiegenoot Joram van Klaveren blikken terug op het debat afgelopen donderdag over het ‘Marokkanenprobleem’. “De hoop dat ook de politieke partijen van VVD tot SP de ernst van de situatie inmiddels zouden inzien, bleek ijdel.”

Te weinig oog voor slachtoffers

Volgens Wilders en Van Klaveren was er tijdens het debat te weinig oog voor ‘de slachtoffers van het Marokkaanse tuig en de door de PVV aangedragen oplossingen’. “De ophef en verontwaardiging van de verschillende partijen over de titel van het debat, stak dan ook schril af bij de stilte en desinteresse van diezelfde fracties als het gaat om de problematiek zelf.”

Minimumstraffen, denaturalisatie en imigratiestop

In het artikel pleit Wilders voor minimumstraffen, huis- en wijkuitzettingen, het maximaal korten van uitkeringen, mobiele politieposten in overlastgebieden, politie met honden, groepsaansprakelijkheid en denaturalisatie van criminelen met een dubbele nationaliteit. “En een volledige immigratiestop voor mensen uit islamitische landen.”

Het hele opinieartikel van Wilders en Van Klaveren leest u hier.